Adventna delavnica v skupini Metulji
 
 
Nov
30
2018

IMG 20181127 154504

Več fotografij tukaj

Vzgojitelja in otroci z njihovimi starši smo preživeli prijeten popoldan malo drugače, ustvarjalno, v adventnih delavnicah. Najprej smo ob fotografijah na kratko predstavili, kaj vse smo doživeli v naši skupini v preteklih treh mesecih. Nato so se otroci predstavili z dvema pesmima in že smo se podali veselo na delo. Ob prijetni glasbi in družbi so roke otrok in njihovih staršev ustvarile zanimive venčke ter aranžmaje, ki bodo krasili njihove domove vse do božiča. Nekaj aranžmajev je bilo podarjeno tudi Šolskemu skladu OŠ Sveta Ana, kateri bo z njihovo prodajo zbiral sredstva za naše otroke. Hvala vsem staršem, ki so poskrbeli za dobrote, prigrizke, pijačo, raznovrstni material in seveda otrokom, ki so z veseljem pomagali pri ustvarjanju.

Alej Kop

 
 
 
Ko metulji izdelujejo netopirje
 
 
Nov
6
2018

 IMG 20181024 102324

Več fotografij tukaj

31. oktober je v svetu poznan tudi po praznovanju noči čarovnic in ob tej priložnosti smo v skupini Metulji izdelovali netopirje. Prvi dan smo se naprej pogovorili o obravnavani tematiki. Vzgojitelja sta napovedala potek dejavnosti in demonstrirala postopek izdelave. Otroci so najprej s tempera barvo in čopičem pobarvali tulec, nato pa smo morali počakati, da se je le-ta posušil, zato smo dejavnost nadaljevali naslednji dan. Iz barvnega papirja so izrezali obliko krila in dveh ušes. Oboje so prilepili na tulec, dodali so še par premikajočih oči in par nog iz kosmatih žičk. Za konec so z belo barvico narisali še usta. Nad izdelki so bili tako navdušeni, da so se z netopirji pričeli kar igrati. A na to bodo morali še malo počakati, saj smo jih najprej za nekaj časa razstavili v naši garderobi. Kot se za netopirje spodobi, visijo nad nami, obrnjeni z glavo navzdol.

Alej Kop

 
 
#fc3424 #5835a1 #1975f2 #9ada4e #a9f9a7 #1d3eff

Spletna stran za svoje funkcionalnosti uporablja spletne piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Zakonodaja od nas zahteva, da vas vprašamo za dovoljenje. Ali se strinjate z uporabo spletnih piškotkov na teh straneh?

EU Cookie Directive Module Information